Jakso 003: Ville Räty, luovuuden äärellä

Kuuntele jakso Spotifyssä, Apple Podcast-palvelussa tai Youtubessa.

Tässä jaksossa sukelletaan luovuuden lähteille. Mitä oikeastaan on luovuus? Pitääkö sinun olla taiteilija ollaksesi luova? Miten luovuutta ruokitaan? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa kolmosjakson vieras kuvataiteilija Ville Räty.

Ville on lämminhenkinen herrasmies joka omaa kirkkaan järjenjuoksun. Hän on elämän moniottelija, joka ymmärtää maailmaa monesta eri näkökulmasta. Ja jos pitää todella otella, hän tekee sen mieluiten Brasilian jiu-jitsun keinoin. Ville on niitä ihmisiä joiden kanssa keskustelu tuo lisää valoa päivääsi.

Pidä Suuri Silmä avoinna ja tule mukaan keskusteluun luovuudesta.

Jakson linkkejä:
Ville Räty
Flatfield-yhtye

Suuri Silmä Instagram
Suuri Silmä Facebook

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.