Suuren Silmän satuja: Tarina siitä kuinka jäniksen huuli halkesi

Kuuntele jakso SpotifyssäApple Podcast -palvelussa tai Youtubessa.

JA NYT JOTAIN IHAN MUUTA!

Ensiesittelyssä nyt Suuri Silmä podacastin uusi sivujuonne:
Suuren Silmän sadut!

Tarinat ja myytit ovat olleet aina kiinteä osa ihmisen elämää. Niiden avulla ollaan välitetty viestiä asioista joita on muuten vaikea pukea sanoiksi. Hyvänä esimerkkinä tästä on maailman synty. Siitä on kerrottu tarinoita aina aikojen alusta asti.

Moderni aika on kuitenkin koittanut poistaa myytit tarpeettomina ihmisten elämästä. Epämääräiset tarinat on haluttu siirtää sivuun tieteen tieltä. Tiede on nyt tapa selittää maailmaa ja se ei kaipaa rinnalleen muuta.

Silti on todettava, että jokainen ihminen elää jostain tarinasta käsin. Jokaisella on oltava tarina jolla maailmansa värittää. Myytit ovat jotain mitä ei voikaa poistaa ihmisten elämästä. Nykyihminenkin janoaa edelleen tällaista tapaa ymmärtää maailmaa. Tästä kertovat esimerkiksi kirjojen tai elokuvien suuri suosio.

Suuri Silmä kantaa nyt kortensa kekoon ja tuo tarinoita kuulijoilleen. ”Suuren Silmän satuja” on siis tämän hyvinvointia ja henkisyyttä käsittelevän podcastin uunituore sivujuonne.

Tervetuloa tarinoiden maailmaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.